HARRY POTTER
![HARRY POTTER](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/201227/19/j165215.jpg)
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaovo - čokoládový
KRÉM: mascarponovo - smetanový + jahodové pyré z mražených jahod
SIRUP na prokapání korpusů: jahodová šťáva
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo - máslový s přidáním karamelu
MODELACE ZDOBENÍ: modelovací pasta Master Martini Bianco White + čokohmota
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.200 g
KRÉM: mascarponovo - smetanový + jahodové pyré z mražených jahod
SIRUP na prokapání korpusů: jahodová šťáva
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo - máslový s přidáním karamelu
MODELACE ZDOBENÍ: modelovací pasta Master Martini Bianco White + čokohmota
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.200 g
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/201227/19/k209407.jpg)
Pohled z levé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/201227/19/k209408.jpg)
Pohled z pravé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/201227/19/k209409.jpg)
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé